Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Percentage
2 Answers Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Mandy
Mandy

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Percentage chevron_right Singapore

undefined

Date Posted: 1 week ago
Views: 15

See 2 Answers

a) she earned $675 from cheese popcorn so the number of tins of cheese she sold is $675/$15 = 45 tins
5 units = 45 tins of cheese
1 unit = 45/5 = 9 tins of butter
3 units = 9x3 = 27 tins of caramel

Amount earned from butter = 9 x $8 = $72
Amount earned from caramel = 27 x $12 = $324
Total amount earned = $72 + $324 + $675 = $1071

b) Number of tins sold = 45+9+27 = 81
since that is 1/4 of total tins, total tins is 4x81 = 324 tins
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Laura Wong
Laura Wong's answer
7 answers (Tutor Details)
1st
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
TJHK
Tjhk's answer
46 answers (A Helpful Person)
I have an easier method