Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Percentage
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Mandy
Mandy

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Percentage chevron_right Singapore

Please help.Thanks

Date Posted: 1 week ago
Views: 10

See 1 Answer

Since there is a 20% discount initially, the price of the bag would be at 100-20= 80% of the original price

since there is a further 15% discount, the final discounted price would be 100-15=85% of 80% of the original price
that would be
85/100 x 80/100 = 68/100
so the final discount from the original price is 68%
68% = $81.60
1% = $81.60 / 68 = $1.20
100% = $120
the original price is $120
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Laura Wong
Laura Wong's answer
7 answers (Tutor Details)
1st
Mandy
Mandy
1 week ago
Tks
TJHK
TJHK
1 week ago
It is wrong when you say "68%=$81.60"
You should change it to "68%→$81.60" because 68% is actually equal to 0.68
Candicenotfromcandyland
Candicenotfromcandyland
1 week ago
TJHK I agree but idk how to type arrow