Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Measurement
2 Answers Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Jovel
Jovel

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Measurement chevron_right Singapore

Help me

Date Posted: 3 months ago
Views: 37

See 2 Answers

1 doughnut —-> $1.20
6 doughnuts—-> $7.20
Buy 6 the 7th at half price, @ $0.60
Therefore 7 doughnuts—> $7.80
$96 / $7.80 = 12 sets of 7 doughnuts Remainder $2.40
12 x 7 = 84 doughnuts
$2.40 can buy 2 doughnuts
Therefore $98 can buy 84+2= 86 doughnuts.
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
3146 answers (A Helpful Person)
1st
Jovel
Jovel
3 months ago
Thank you
Jovel
Jovel
3 months ago
Thabk
Every 7 donuts = $1.20 × 6 + $0.60 = $7.80;
12 x $7.80 = $93.60;
$96 - $93.80 = $2.40;
Total donuts = 7 × 12 + 2 = 86
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Kenneth Cheong
Kenneth Cheong's answer
15 answers (Tutor Details)