## Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.

## Question

primary 6 | Maths | Fractions
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

##### Bradley

chevron_right chevron_right chevron_right

Please teach me. Thank you

Date Posted: 8 months ago
Views: 60
Snell
8 months ago
unit cost
a: 1u
p: 3u

cost
2 p + 2 a = 2u+6u = 8u

1/6 = 8u
1/4 x 5/6 = 5/4 x 1/6 = 5/4 x 8u = 10u

no. of apples using 10u = 10

total 12 apples

.
.
.

### See 1 Answer

Mary for one papaya can buy 3 apples instead.

For two papayas, Mary can buy 6 apples. Assuming that Mary buy all apples using 1/6 of her money, she can buy 6+2=8 apples.

For the remaining of her money left (5/6 of her money), she can buy=8*5=40 apples. Hence 1/4 of her remaining money, she can buy 40/4=10 apples.

Total apples Mary buy is 10 plus the two apples she buy initially =12 apples
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
##### Agnes Tung's answer
21 answers (A Helpful Person)
1st
Date Posted: 8 months ago