Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 5 | Maths | Whole Numbers
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Min
Min

primary 5 chevron_right Maths chevron_right Whole Numbers chevron_right Singapore

Please help, thanks

Date Posted: 1 month ago
Views: 17
J
J
1 month ago
Your model looks correct.

You can think of it as giving 660 first, then giving another 60.

After giving 660, it's just a role reversal. Box B now has 660 more than box A.

Then after giving the next 60, Box A reduced by 60 while Box B increased by 60.


60 + 60 = 120

The difference has now increased by 120.

120 + 660 = 780

So now Box B has 780 more than Box A.

5 times as much means 4 times more.

780 = 4 times or you can say 4 units

1 time/unit = 780 ÷ 4 = 195

Box A has 195 now.

Box A at first = 195 + 720 = 915
Mhiru
Mhiru
1 month ago
J you're right
J
J
1 month ago
Yup, you too. Good job on your answer working
Mhiru
Mhiru
1 month ago
Thanks for the quick response and support

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Mhiru
Mhiru's answer
39 answers (A Helpful Person)
1st
Hope you understand
Min
Min
1 month ago
Thanks it helps alot
Min
Min
1 month ago
Thanks it helps
Mhiru
Mhiru
1 month ago
No problem if you need any help please feel free to ask me