Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 5 | Maths | Rate & Ratio
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Medhha
Medhha

primary 5 chevron_right Maths chevron_right Rate & Ratio chevron_right Singapore

Pls help me

Date Posted: 3 months ago
Views: 40

See 1 Answer

1 vacuum—->$4
10 vacuum = 10 x $4 = $40
Every 10 vacuum received $20 bonus
Therefore, 10 vacuum received $60 in total.
$60—> 10 vacuum cleaner
$1416 —>?
= 1416/60 x 10
= 23 sets of 10 vacuum cleaner remaining $36
23 x 10 = 230 vacuum cleaner
$36 / $4 = 9 vacuum cleaner
Ans : He sold 230+9= 239 vacuum cleaner altogether.
Hope this helps
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
3143 answers (A Helpful Person)
1st