Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Data Analysis
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Clarine Peh
Clarine Peh

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Data analysis chevron_right Singapore

Please help with this question, thank you.

Date Posted: 6 days ago
Views: 6

See 1 Answer

$20 can buy 5 x 5= 25 lollipops
$20 can buy 8 x 4 =32 candies
The $20 difference for items: 32-25=7 items
Therefore, 98/7=14 sets each of $20
Total money for 2/5= 14x$20= $280
a) $5—>8 candies
$280= 280x8/5 = 448 candies
number of candies: 448.
b)2/5–> $280
5/5—> $700
Govin allowance is $700.
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
2287 answers (A Helpful Person)
1st
Clarine Peh
Clarine Peh
6 days ago
Thank you