Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Measurement
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Anson
Anson

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Measurement chevron_right Singapore

Please help need answer asap

Date Posted: 4 months ago
Views: 41
J
J
4 months ago
2 boys take turns to ride 1 go-kart they rented for 1 hour. The total time played is 1 hour. But they shared the time equally and each only played ½ hour.

If each boy had their own kart instead, they could ride for 1 hour each.

So the time each boy played is ½ of the time they could have played if they didn't have to share and each had their own kart.


Likewise for 5 people playing badminton, only 4 people play at one time.

The time played by each of them is 4/5 of what they could have played if all 5 could play at the same time and they didn't have to take turns and share the court.

So 96 minutes is 4/5 of the time they could have played if there's no sharing of the court.

96 ÷ 4 = 24
24 x 5 = 120

If no sharing, each can play 120 min. This also tells you that they only played for /rented the court for 120 min.

120 min = 2 hours.
Anson
Anson
3 months ago
Thx
J
J
3 months ago
Welcome

See 1 Answer

Each person play 96 mins
5 persons play = 5 x 96 mins= 480 mins
But at any time, only 4 people playing on court.

Therefore, they play for 480/4= 120mins.
So, they rent the court for 2 hours.

Hope this helps
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
3179 answers (A Helpful Person)
1st
Anson
Anson
4 months ago
Thank you so
Much it really helped alot