Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Data Analysis
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Emmanuel
Anonymous

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Data analysis chevron_right Singapore

Idk how to do. Can help pls?

Date Posted: 3 months ago
Views: 26
J
J
3 months ago
Machine A folds 8 more towels per minute than Machine B.

So in 100 minutes,

8 x 100 = 800
Machine A has folded 800 more towels than Machine B.

Machine B took 180 minutes to fold the same number of towels as Machine A.


180min - 100min = 80min

This means that it needed 80 more minutes to fold 800 more towels to reach the same total number as Machine A did in 100 minutes.


Machine B's rate : 80 min, 800 towels

So 800 towels ÷ 80min = 10 towels/min

Machine B folds 10 towels per minute.

In 180 minutes,

10 towels x 180 = 1800 towels


Since Machine A folded the same number of towels,

Total towels folded
= 1800 x 2
= 3600

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
3075 answers (A Helpful Person)
1st
Hope this helps
Emmanuel
Emmanuel
3 months ago
Thank you to both AC and J for helping.
J
J
3 months ago
Welcome