Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Speed
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Dina waffle
Dina Waffle

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Speed chevron_right Singapore

Idk

Date Posted: 1 week ago
Views: 13
AC Lim
AC Lim
1 week ago
Mark 1 round took 50 min
Distance=6km = 6000m
Speed= 6000/50= 120m/min

When Mark at 4.5km=4500m
Speed = 120m/min
Time taken= 4500/120= 37.5 min

Lyn
Time =37.5 min
Distance 6000-4500=1500m
Speed = 1500/37.5= 40m/min

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
1879 answers (A Helpful Person)
1st
Hope this helps
AC Lim
AC Lim
1 week ago
Mark 1 round took 50 min...