Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

secondary 3 | A Maths
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
katherine
Katherine

secondary 3 chevron_right A Maths chevron_right Singapore

helpp asap !! under topic of kinematics (speed)

Date Posted: 3 months ago
Views: 23
snell
Snell
3 months ago
walk
d = 4 km
v = 5.0 km/h
t = 4/5 h = 0.8 h

run
t = 15 min = 0.25 h
v = 10 km/h
d = 10 x 0.25 = 2.5 km


whole journey
d = 2.5 + 4 = 6.5 km
t = 0.8 + 0.25 = 1.05 h
v = 6.5/1.05 = 6.19 km/h

avg speed = 6.19 km/h


...
Tutor (MOE Certified)
Tutor (MOE Certified)
3 months ago
Let me know if there’s anything else I can help with

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Tutor (MOE Certified)
Tutor (moe Certified)'s answer
366 answers (Tutor Details)
1st
Here you go, have a great night!
katherine
Katherine
3 months ago
thank you !! this was incredibly helpful
Tutor (MOE Certified)
Tutor (MOE Certified)
3 months ago
Always glad to help! :)
Tutor (MOE Certified)
Tutor (MOE Certified)
3 months ago
Let me know if you have more questions I can assist with