Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths
No Answers Yet

Help JK Reddy! Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
JK Reddy
JK Reddy

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Singapore

help needed on PEI Chun 2018 Paper 1 booklet B q 28

Date Posted: 1 week ago
Views: 10
J
J
1 week ago
In 80 minutes, the faster machine printed 360 more copies than the slower machine.

Since the slower machine took 100 minutes to print the same number of copies as the faster one,

The slower machine needed another 20 minutes to 'catch up' .

So this also tells you that it prints 360 copies in 20 minutes.

Now 100 ÷ 20 = 5

5 x 360 = 1800

The slower machine printed 800 copies in 100 minutes.

Since the faster machine printed the same number of copies in 80 minutes,

Total copies printed = 1800 x 2 = 3600