Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Percentage
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Nurul
Nurul

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Percentage chevron_right Singapore

it's hard to do cos i'm dumb

Date Posted: 3 months ago
Views: 31
J
J
3 months ago
1030 - 0830 = 0200

So park X to park Y took 2 hours

1130 - 1030 = 0100

So park Y to park Z took 1 hour

Total = 3 hours

Or

Since she didn't stop, just count the total time taken from start to end.

1130 - 0830 = 0300 → 3 hours

Average speed is 10km/hour.


So distance travelled
= 3 hours x 10km/hour
= 30km

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
PNG CHU LING
Png Chu Ling's answer
15 answers (Tutor Details)
1st
Hope this helps