Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Percentage
2 Answers Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Kelly
Kelly

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Percentage chevron_right Singapore

I need help

Date Posted: 3 months ago
Views: 17
Eric Nicholas K
Eric Nicholas K
3 months ago
19% corresponds to the extra 228 buttons.

1% —> 12 buttons
100% —> 100 x 12 = 1200 buttons

So Cheko has 1200 buttons now.

Miko has 23% more buttons than Cheko.

1% —> 12 buttons
23% —> 23 x 12 = 276 buttons

So Miko has 276 more buttons than
Cheko.

Miko has 1200 + 276 = 1476 buttons now.

See 2 Answers

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
PNG CHU LING
Png Chu Ling's answer
15 answers (Tutor Details)
1st
Hope this helps
Syahirah Rashid
Syahirah Rashid
3 months ago
It should be 123% x 12 buttons(per 1%)
as the question states that IF she had 19% more buttons and not that she does do have 19% more buttons :)
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Syahirah Rashid
Syahirah Rashid's answer
1 answers (A Helpful Person)
:)