Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Measurement
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Cher
Cher

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Measurement chevron_right Singapore

Help me with question 37b. I do not understand

Date Posted: 1 month ago
Views: 14
J
J
1 month ago
Henry was paid $910 for the work.

Now, if Henry worked the same number of days as Gopal ,

He would be paid $910 x 3 = $2730

This also tells you that Gopal would be paid only $2730 if his pay was the same as Henry instead of being $5 more per day.

Since we know Gopal was paid $2940,

$2940 - $2730 = $210

So Gopal got $210 more from all those $5 extra he was paid per day.

$210 ÷ $5 = 42

Gopal worked 42 days

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
AC Lim
Ac Lim's answer
1329 answers (A Helpful Person)
1st
Hope you understand
Cher
Cher
1 month ago
Yes. I understood. Thanks