Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Fractions
3 Answers Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Benny Kang
Benny Kang

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Fractions chevron_right Singapore

Need help thanks

Date Posted: 3 months ago
Views: 32
Bubu
Bubu
3 months ago
Women are 25% of the whole population.

Since men are 3/5 of the whole population, we know that
Men are 3/5 * 25% = 15% of the whole population.

So the percentage of children population is 100% - 25% - 15% = 60%
There were 56 more children than women. Then we know children are 25% of the whole population and another 56 more.

So 56 is 60% - 25% = 35%
Therefore total number is
56 ÷ 35 * 100 = 160
Bubu
Bubu
3 months ago
Hope this helps! Do let me know if it's hard to understand and I'll try to explain it in a different method! :)

See 3 Answers

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Shirley
Shirley's answer
5 answers (Tutor Details)
1st
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Vivien
Vivien's answer
6 answers (Tutor Details)
Note that women make up 25% of the total.

25% of total --> 5 units
100% of total --> 4 x 5 units = 20 units

Children --> 5 units + 56

Total number of people --> 20 units --> 3 units of men, 5 units women, 5 units children + 56 children

56 children --> 20 - 3 - 5 - 5 --> 7 units

7 units --> 56
1 unit --> 8
20 units --> 8 x 20 = 160
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
LandyWu
Landywu's answer
34 answers (Tutor Details)
W 5 unit. M+C 15 unit
Total 20 units
Benny Kang
Benny Kang
2 months ago
Thanks for the help