Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 6 | Maths | Data Analysis
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Xd
Xd

primary 6 chevron_right Maths chevron_right Data analysis chevron_right Singapore

Help pls

Date Posted: 1 month ago
Views: 20
J
J
1 month ago
$370 - $220 = $150

An extra $150 is recorded.

$329 - $324 = $5

On average, each stall earns $5 more.


You can treat this extra $150 as divided equally among each stall.

$150 ÷ $5 = 30


There are 30 stalls.

See 1 Answer

done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Sin Yee
Sin Yee's answer
200 answers (Tutor Details)
1st