## Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.

## Question

primary 5 | Maths
| Rate & Ratio

** One Answer Below **

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

**Answer This Question**

Pls help me

So to build 9 tables, they will take :

2 days per table x 9 tables = 18 days

To build 9 tables in 3 days,

3 days ÷ 18 days = 1/6

It has to be done in 1/6 the time. Which also means 6 times as fast. So, we need 6 times the number of people.

5 men x 6 = 30 men

30 men - 5 men = 25 men

25 more men are needed.

### See 1 Answer