Ask Singapore Homework?

Upload a photo of a Singapore homework and someone will email you the solution for free.



Question

primary 5 | Maths | Decimals
One Answer Below

Anyone can contribute an answer, even non-tutors.

Answer This Question
Yong Kang Jun Jayden
Yong Kang Jun Jayden

primary 5 chevron_right Maths chevron_right Decimals chevron_right Singapore

Someone help me with this please,thank you

Date Posted: 1 month ago
Views: 43

See 1 Answer

Model is correct.

We can see that with liquid A, it is 2 units heavier than with liquid B.
15kg - 6kg = 9kg.
2units = 9kg
1unit = 9kg / 2 = 4.5kg
Using liquid B (model 2), bottle = 6kg - 4.5kg = 1.5kg
done {{ upvoteCount }} Upvotes
clear {{ downvoteCount * -1 }} Downvotes
Luis Lim
Luis Lim's answer
4 answers (Tutor Details)
1st
Yong Kang Jun Jayden
Yong Kang Jun Jayden
1 month ago
Thank you,Luis Lim :)